At shoří Amerika,Řím, babylonskej stát Ať shořej všichni co chtěj jenom brát.. :o)




D-Damian Marley

28. března 2010 v 19:30 | --AdUshQa-- |  hudební abeceda
Damian Robert Nesta "Junior Gong" Marley se narodil v Kingstonu na Jamajce v roce 1978 a je jediné dítě Boba a Cindy Breakspeare (Miss World 1976). Damianovi byli dva roky když jeho otec zemřel.

Bob & Cindy at the Essex House, NYC

Bob a Cindy
bob a cindy
bob damian
Tuff Gong a Junior Gong
(Bob Marley a Damin Marley)

Damian je trojnásobný držitel Grammy a významný zpěvák reggae, ragga a dancehallu .
http://roomp3.com/img_ar/1852.jpg

Diskografie:
  • 1996: Mr. Marley
  • 2001: Halfway Tree
  • 2005: Welcome to Jamrock (Gold) #7 US, #34 UK
  • 2007: Mr. Marley Re-Release
  • 2009: Distant Relatives
Damian Marley - Beautiful
(asi nejznámější aspoň pro mě xD)

Damian Marley- Hey Girl
( pak odkud má blog 27 hey boy :DDD-trapky xD)


PS: příště následuje E což je rpo mě problém napadla mě Evanescence ,kterou ani neposlouchám :-( takže nevím nemáte někdo nákej nápad o kom byste si tu rádi přečetli?
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 diary-of-idiot diary-of-idiot | Web | 2. dubna 2010 v 17:56 | Reagovat

Exploited :-?  sice maj před jménem The ale tak to má hodně kapel apod.. a na T vymyslíš něco pěknýho určitě :P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama