At shoří Amerika,Řím, babylonskej stát Ať shořej všichni co chtěj jenom brát.. :o)




Březen 2010

D-Damian Marley

28. března 2010 v 19:30 | --AdUshQa-- |  hudební abeceda
Damian Robert Nesta "Junior Gong" Marley se narodil v Kingstonu na Jamajce v roce 1978 a je jediné dítě Boba a Cindy Breakspeare (Miss World 1976). Damianovi byli dva roky když jeho otec zemřel.

Bob & Cindy at the Essex House, NYC

Bob a Cindy
bob a cindy
bob damian
Tuff Gong a Junior Gong
(Bob Marley a Damin Marley)

Damian je trojnásobný držitel Grammy a významný zpěvák reggae, ragga a dancehallu .
http://roomp3.com/img_ar/1852.jpg

Diskografie:
  • 1996: Mr. Marley
  • 2001: Halfway Tree
  • 2005: Welcome to Jamrock (Gold) #7 US, #34 UK
  • 2007: Mr. Marley Re-Release
  • 2009: Distant Relatives
Damian Marley - Beautiful
(asi nejznámější aspoň pro mě xD)

Damian Marley- Hey Girl
( pak odkud má blog 27 hey boy :DDD-trapky xD)


PS: příště následuje E což je rpo mě problém napadla mě Evanescence ,kterou ani neposlouchám :-( takže nevím nemáte někdo nákej nápad o kom byste si tu rádi přečetli?

25.3.10 stará, blbá a dredatá xD

25. března 2010 v 15:25 | --AdUshQa-- |  den za dnem..
Zdravíčko :-) začnu nejdůležitější událostí-mám dred xD a dyž mám jeden tak by mohli být zachvíly dva a za další chvíly tři.... a celá hlava xDD musím pomaloučku a pozvolna aby ztoho maminku a tatínka netrefil šlak xD to bych si neodpustila :) xD
ja
Muhehhe ted vlastně nepodstatná událost xD bylo mi 15 xD obávám se že podruhý za život se mi to už nepoštěstí :D slavit budem až bude teplo a až bude vodnice xD a sluníčko a láska (zkrátka léto) xD

Tři sestry:
ff
To sou prosím mý botky a anetky botky se skáčkovejma kaničkama ode mě jako  xD
Mimochodem se jí omlouvám za dnešek že musela čekat na bus zatím já si odjela ( už nevim po kolikátý) ale myslim že to dneska zas až tak nevadila dyž tam měla toho hezouna xDD
tenhle článek nemá hlavu ani patu- no nevadí xD půjdu si najít nákej ,,zdravej xD'' dort a ukuchtím ho mámince k narozkám :-))) -nevím kolik jí je :D

C - Mr. Cocoman

20. března 2010 v 14:59 | --AdUshQa-- |  hudební abeceda

Mr.Cocoman & The Solid Vibes:

žánr: reggae a dancehall

Mr.Cocoman - Adam Lanči (zpěv, klávesy)
Standa Vít (bicí)
Marek Eichler (basa)
Petr Eichler (kytara)
Martin Červinka (klávesy)
http://www.skateshopteam.cz/data/Image/galerie--profil--mr-cocoman--and--solid-vibes/Cocoman_and_Solid_Vibes-Stay_Strong_2009_small.jpg





PS: Stydím se za tenhel článek ,ale nějak mě přešla nálada něco psát takže jak vydíte zmohla jsme se na pár slov :-( až bude nálada upravím text :-) Mír a lásku Áduš :-*

18.3.09.Karle gott potřeboval na záchod xD

18. března 2010 v 19:28 | --AdUshQa-- |  den za dnem..
Zdravíím :o) Nádhera ..konečně mám pc v pořádku , dokonce my i zůstali všechny moje soubory -ano jsme přesně ten typ člověka co má v pc nehorázný binčus a je línej si fotyk a hudbu a filmy a všechno jakkoliv zálohovat :-) Konečně můžu pokračovat ve svý hudební abecedě a pak bych se mohla pustit třeba do abecedy čistě rastafariánské uhmm x-) Jinak ten nadpis souvisí s témem týdne ,ke kterému mě nic jinýho nenapadlo :D ale lepší než psát článek typu(četla sm eho na jendom z blogů) No rozhdoně již všichni víme že Karel Gott už je dávno out a ted vrčí Hannah Montane a Vanesa H.... Bláblábláblá :-!
bvb


Mír a lásku Vám všem :-***

5.3-V....

5. března 2010 v 18:58 den za dnem..
Mojí drazí mám comp v tý nejčernější p..deli a asi dlouho budu mít a přídu o všechny soubory díky nákýmu virusu :-( ted sme na compu v knihovně :(--ani takhle pozdě xDDD...knihovnice musí být vaše bábi víte? xP Tak páá:-** asi s enelší dobu neozvu :-(